Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor De Heer Polsbroek

Publicatiedatum: 03-03-2015 07:15
Ad de Heer, directeur van De Heer land en water, zegt over de keuze voor Kobelco het volgende: “De Kobelco SK75SR is precies de 8-tonner die wij zochten. Naast de super cabine en de complete standaarduitrusting is het imago wat om Kobelco hangt heel overtuigend. In combinatie met een organisatie als Kemp hebben wij een heel goed gevoel over deze aanschaf.”
Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

De Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de lucht geveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt veel zicht op de werkzaamheden. De professionals van de Kemp Groep hebben de Kobelco voor extra stabiliteit voorzien van extra contragewicht.

De Heer land en water uit Polsbroek is een onderneming met een echte no-nonsense mentaliteit. De werkzaamheden bestrijken een breed spectrum op het gebied van baggerwerken en groenvoorzieningen, het aanleggen en onderhouden van bermen, watergangen, gazons, beschoeiingen, beplantingen en bomen, het rooien en snoeien van bomen en grondwerken. Ook het leveren en aanbrengen van diverse soorten afrasteringen, beschoeiingen en damwanden worden door de Heer uitgevoerd. De Heer land en water is al ruim 20 jaar werkzaam in Midden en West Nederland. Deze jarenlange ervaring en ca. 70 gemotiveerde medewerkers zijn de basis voor een goede kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden.

www.deheerlandenwater.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 75 SR rupsmidivrager voor De Heer land en water B.V. uit PolsbroekKobelco SK 75 SR rupsmidivrager voor De Heer land en water B.V. uit Polsbroek