Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK35 en SK75 voor Van der Spek Bergschenhoek

Publicatiedatum: 12-03-2015 12:30
Van der Spek Loon- en Grondwerk B.V. uit Bergschenhoek heeft een Kobelco SK35SR minigraver in ontvangst genomen. Deze comfortabele en veilige minigraver in de populaire 3,5 tons klasse wint aan terrein. Naast deze 3,5 tonner nam Van der Spek ook een SK75SR in gebruik.
Kobelco SK35 en SK75Kobelco SK35 en SK75

De nieuwe Kobelco SR-serie staat voor kracht, snelheid en capaciteit. De graafmachines van Kobelco kenmerken zich verder door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist.

Van der Spek Loon- en Grondwerk uit Bergschenhoek is sinds de jaren ’60 actief op het gebied van het traditionele loonwerk. Later aangevuld met grondverzet en machineverhuur. Sinds 2000 richt Van der Spek zich voornamelijk op de grotere infrabedrijven als Boskalis, Mourik Groot-Ammers, Hak, Mouwrik Waardenburg en KWS.

www.spekloonwerken.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK35 en SK75 voor Van der Spek Loon- en Grondwerk B.V. uit BergschenhoekKobelco SK35 en SK75 voor Van der Spek Loon- en Grondwerk B.V. uit Bergschenhoek