Communicatie software Groen, Grond en Infra

Gerlasco voorziet verhuurmachines van Solid Pro Track en Trace

Publicatiedatum: 13-03-2015 09:40
Gerlasco BV uit Hellouw gebruikt sinds een jaar het systeem Solid Pro in al haar verhuurmachines. Dit is een compact GPS systeem met een interne batterij die meerdere jaren meegaat. Gerlasco is een jaar bezig geweest om dit systeem samen met de fabrikant door te ontwikkelen. De montage is eenvoudig omdat er geen draden aangesloten hoeven te worden én omdat het systeem compact is. De batterij in de gps is vervangbaar, waardoor het systeem vele jaren mee kan.
Solid Pro Track en TraceSolid Pro Track en Trace

GPS volg systemen zijn een gemeengoed geworden. Ze zijn overal in te vinden: machines, auto’s, boten en noem maar op. Het is een veilig idee dat uw bezit altijd te volgen en traceerbaar is. Er zijn al menig voorbeeld van een machine die na diefstal teruggevonden werd dankzij het aanwezig GPS systeem. Voor materiaal waar geen stroomvoorziening op zit heeft men al snel een probleem. Vrijwel alle GPS Track en Trace systemen vereisen een externe stroomvoorziening van 12 of 24 volt of zijn uitgerust met een kleine batterij die het maar enkele dagen tot hooguit enkele weken volhoud.

Het Solid Pro Track en Trace systeem kan eenvoudig gebruikt worden om uw bezit te volgen. Via een eigen internetpagina kunt u op één scherm zien waar uw bezit of bezitting zich bevinden. Ook is een virtueel hekwerk in te stellen, waarbij een alarm melding verstuurd wordt indien uw bezit buiten dit gebied komt. Deze alarmmelding is ook te koppelen met een alarmcentrale, die eventueel kan helpen met het repatriëren van uw bezit in geval van diefstal. Naast deze opties is het zelfs mogelijk om inzicht te krijgen in de verplaatsingen en werkuren van uw bezit.  Het systeem is geschikt voor heavy duty toepassingen. Gerlasco heeft een extra slagvaste behuizing ontwikkeld indien de GPS op schadegevoelige plekken gemonteerd word of gelast dient te worden. Hierbij valt te denken aan aanhanger, machines en container e.d.

Er zijn geen maandelijkse kosten voor dit systeem, het werkt met een pre-paid sim kaart met werelddekking. De gemiddelde jaarlijkse kosten bij de verhuurvloot zijn nog geen €25-. Binnen de hele E.U. gelden dezelfde lage kosten. Bij aanschaf zit al een starttegoed zodat het systeem gelijk werkt bij aansluiting. Het opwaarderen van credits kan eenvoudig via internet. Ook is het mogelijk bij meer dan 5 systemen om een bedrijfsbundel aan te schaffen voor een voordeliger tarief.

Met het Solid Pro GPS systeem is uw bezit te volgen, beveiligen en het gebruik controleren. Door de eenvoudige montage, lage kosten en lange batterij levensduur is dit GPS track en trace systeem ideaal voor bedrijven die hun materieel regelmatig inzetten voor verhuur. HetSolid Pro systeem kost €379.

www.gerlasco.nl

Gerlasco uit Hellouw voorziet haar verhuurmachines van Solid Pro Track en TraceGerlasco uit Hellouw voorziet haar verhuurmachines van Solid Pro Track en Trace