Communicatie software Groen, Grond en Infra

De Schans en Geens ontwikkelen hijskraan voor Knikmops

Publicatiedatum: 19-03-2015 07:35
Op speciaal verzoek van een klant bouwde de Schans BV in samenwerking met Gebr. Geens een zware hijskraan voor het plaatsen van o.a. gedenktekens, welke eenvoudig te bedienen, degelijk maar eenvoudig, en betaalbaar moest zijn.
Hijskraan voor KnikmopsHijskraan voor Knikmops

Deze hijskraan moest aan de snelwissel van de Knikmops gemonteerd worden maar moest wel alle krachten moeten behouden. Daarom is de hijsarm uitgerust met verstelbare stempels. De kraan wordt hydraulisch bediend vanaf zijkant maar kan ook radiografisch worden uitgerust zoals wel beter bekend de Geens bandensteller.

Veelzijdig en innovatief zijn en blijven de standpunten van De Schans BV of wel beter bekend als Knikmops importeur. De Schans BV wil voorop blijven lopen met zijn hulpstukken range, veel hulpstukken worden gebouwd in eigen fabriek van Gebr. Geens, maar ook worden regelmatig hulpstukken aangekocht. Zo is De Schans BV exclusief dealer geworden van de Adler veeg en strooimachines. Een diversiteit aan veegmachines werden in combinatie met de Knikmops in het werk gesteld. 

www.deschansbv.nl
www.knikmops.be

De Schans en Geens ontwikkelen speciale hijskraan voor KnikmopsDe Schans en Geens ontwikkelen speciale hijskraan voor Knikmops