Communicatie software Groen, Grond en Infra

IAK Truckplan, primeur tijdens Transport Compleet beurs

Publicatiedatum: 18-03-2015 11:15
Minimaal 25% kostenbesparing op schadelast en 5% op schadeherstel: dat is wat IAK Verzekeringen en MAX-Repair beloven met het unieke IAK Truckplan concept dat op 17, 18 en 19 maart tijdens de Transport Compleet beurs in Hardenberg werd geïntroduceerd.
IAK TruckplanIAK Truckplan

Wanneer iemand een ongeluk heeft met de auto is het vanzelfsprekend dat de auto naar de  dichtstbijzijnde garage gebracht wordt en deze wordt  gerepareerd. Zonder dat dit invloed heeft op het  eigen risico. Maar Het is toch wel heel raar dat wanneer een chauffeur schade aan zijn vrachtwagen heeft, hij zelf moet regelen dat de wagen gerepareerd wordt. Vaak moet de wagen dan eerst naar een ander deel van Nederland vervoerd worden. En dan is hij ook nog eens altijd het eigen risico kwijt.

Dat vindt IAK Verzekeringen ook. Daarom bieden zij, in samenwerking met MAX Repair: het IAK TruckPlan. Zo kan de schade gerepareerd worden op de plek waar de schade ook is ontstaan en  wordt er  o.a. gezorgd voor vervangend vervoer, passend binnen de mogelijkheden, zodat de chauffeur snel weer verder kan. Frank Kraakman, Algemeen Directeur IAK Verzekeringen vertelt: “de kosten voor transporteurs stijgen, waaronder de kosten van het wagenpark. Een verdere globalisering van de transportmarkt en dwingende wet- en regelgeving leggen een enorme druk op transportbedrijven om een aantrekkelijke partij te zijn voor klanten. Naast de kwaliteit die geleverd moet worden is ook de uiteindelijke kostprijs die voor de diensten gerekend worden doorslaggevend voor het succes en vooral de continuïteit van bedrijven. Met het IAK Truckplan helpen wij transportbedrijven bij het terugdringen van de kosten en ontzorgen hen bij schade”

IAK zorgt voor grip op de kosten met een integrale aanpak van het logistieke proces. Dat doet IAK door een unieke totaal visie op risico beheersing, riskmanagement en het terugdringen van verzekeringskosten. “En wanneer de truck schade heeft zorgen wij er door de samenwerking met  MAX-Repair voor dat de chauffeur direct weer verder kan. De vrachtwagen wordt direct  in de regio hersteld en wanneer dat niet mogelijk is, voor complexe schade’s naar een van de gespecialiseerde schadeherstel vestigingen  gebracht”  vertelt Henk Reuvekamp, bedenker van het IAK TruckPlan.

Op 17, 18 en 19 maart werd het IAK TruckPlan voor de eerste keer gepresenteerd op de Transport Compleet beurs in Haaksbergen stand 125, Hal 1. MAX-Repair en IAK Verzekeringen waren er samen aanwezig om dit concept te presenteren.

www.iak.nl

Team IAK Truckplan (v.l.n.r) Mickel de Jong (IAK), Allard Pit (MAX-Repair), Henk Reuvekamp (IAK) en Patrick Knappers (IAK)Team IAK Truckplan (v.l.n.r) Mickel de Jong (IAK), Allard Pit (MAX-Repair), Henk Reuvekamp (IAK) en Patrick Knappers (IAK)