Communicatie software Groen, Grond en Infra

Bestel GRATIS uw toegangsbadge voor INTERMAT Parijs

Publicatiedatum: 24-03-2015 07:30
De komende editie van de INTERMAT, het wereldwijde vakevenement in 2015 voor equipment en technieken voor de bouw en grondstoffenwinning, vindt plaats van 20 t/m 25 april in Parijs. De INTERMAT 2015 is opnieuw ingedeeld op 375.000 m² standoppervlakte waar de belangrijkste internationale fabrikanten van materieel, loonwerkers en dienstverlenende bedrijven hun materieel, technieken, onderdelen, equipment en accessoires bestemd voor grondwerken, hijswerkzaamheden, material handling, sonderen en boren, de bouw, de weg of de industrie van materieel.
Gratis toegangGratis toegang

Veel internationale exposanten
Op de komende editie van de INTERMAT worden 1.350 exposanten verwacht, waarvan ongeveer 64% internationaal, afkomstig uit 37 landen. De complete exposantenlijst van de beurs kunt u bekijken via deze link. Naar verwachting zal de vakbeurs bezocht worden door ruim 200.000 personen uit 150 landen.

Niet te missen op de INTERMAT 2015
Tenslotte vinden tijdens de komende INTERMAT vinden weer talloze evenementen plaats, zoals:

  • De Innovation Awards Bezoekroute: een presentatie van de laatste technische en  technologische innovaties, geselecteerd door een jury van Europese deskundigen;
  • De INTERMAT Rental Day op donderdag 23 april, speciaal gewijd aan de verhuursector, met rondetafelgesprekken door de European Rental Association over thema’s zoals kostenverminderingen of afname van bedrijfsongevallen en tevens het bezoek aan een verhuurbedrijf;
  • Een buitenterrein van 30.000 m² voor materieeldemonstraties;
  • Speciale dagen met extra aandacht voor eregastlanden: Turkije op maandag 20  april, Algerije op dinsdag 21 april en het Midden-Oosten op woensdag 22 april.

Bestel uw toegangsbadge gratis online!
Gratis toegangsbadges kunt u voorafgaand aan de beurs online aanvragen op de website van de beurs. Dit scheelt u eventuele wachttijden bij de beursingang en bovendien bespaart u hiermee 62€. Vervolgens ontvangt u per e-mail uw toegangsbadge, geldig tijdens de hele beursperiode.

Algemene informatie over de INTERMAT 2015
Meer informatie over de INTERMAT, zoals de beursplattegrond, het conferentieprogramma, de exposantenlijst, een hotelaanbod en meer, kunt u vinden op de website van de beurs. Nederlandse bezoekers en deelnemers kunnen voor vragen contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging.

Promosalons Nederland
email: info@promosalons.nl
telefoon 020-4620020

Klik hier voor aanvragen Gratis toegangsbadges !!
www.intermatconstruction.com

INTERMAT: het internationale trefpunt voor bouwmaterieel in 2015INTERMAT: het internationale trefpunt voor bouwmaterieel in 2015