Communicatie software Groen, Grond en Infra

Canycom S25A rupsdumper voor Kooyman De Kwakel

Publicatiedatum: 09-04-2015 12:40
Kooyman B.V. uit De Kwakel heeft uit handen van Linda van Schie, vertegenwoordigster bij de Kemp Groep, een nieuwe Canycom S25A rupsdumper in gebruik genomen. Naast inzet bij eigen werkzaamheden gaat deze rupsdumper ook verhuurt worden via zusteronderneming Rent and Work.
Canycom S25A Canycom S25A

De Canycom S25A rupsdumper heeft een laadvermogen van 2.500 kg en een eigen gewicht van 2.250 kg. De uniek 180 graden draaiende laadbak met hoge uitstort, de hydrostatische transmissie, het bedieningsgemak en de ongekende terreineigenschappen zijn kenmerkend voor dit Japanse kwaliteitsproduct. De omkeerbare stuurinrichting geeft de bestuurder goed zicht op de werkzaamheden. De Canycom S25A is leverbaar uit voorraad.

Of het nu gaat om het uitgraven van een bouwput voor een woonhuis, of om het bouwrijp maken van een bedrijventerrein, bij Kooyman B.V. krijgt iedere opdracht de aandacht die het volgens de familietraditie verdient. Kooyman heeft alle facetten in huis om de kwaliteit te leveren die de klant verdient. Het gemotiveerde en enthousiaste team heeft veel ervaring en is bereid om de handen uit de mouwen te steken. Dit in combinatie met de vele verschillende machines maakt dat zij snel en flexibel kunnen werken. 'Graag denken wij met u mee om zo een goede en zeker ook efficiënte uitvoering te realiseren', aldus directeur Guus Kooyman.

www.kooymanbv.nl
www.kemp-groep.nl

Canycom S 25 A rups dumper voor Kooyman BV uit De KwakelCanycom S 25 A rups dumper voor Kooyman BV uit De Kwakel