Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 140W voor Groenestein Eemnes

Publicatiedatum: 14-04-2015 09:45
Loonbedrijf G. Groenestein uit Eemnes heeft onlangs via de Kemp Groep in De Meern een Atlas 140W mobiele graafmachine in gebruik genomen.
Atlas 140WAtlas 140W

De Atlas is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Kemp in De Meern en voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een dergelijke machine stelt. Denk hierbij aan o.a.: extra functies, brandstofvulpomp, hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, extra werkverlichting, trekhaak in het schuifblad en slangbreukbeveiliging. De Atlas 140W, met standaard verstelgiek, heeft een vermogen van circa 105 pk, is 255 cm breed en heeft een opbreekkracht van 106 kN. De 140W is een uitstekende uitbreiding op het al ruime machineaanbod Groenestein.

Loonbedrijf G. Groenestein uit Eemnes is een dynamisch bedrijf met een brede ervaring op het gebied van agrarisch loonwerk, grondverzet en cultuurtechnische werken. Groenestein heeft naast een aantal IHI minigravers, een Terex compacte mobiele graafmachine en Atlas mobiele graafmachines van Kemp in zijn machinepark.

www.kemp-groep.nl
www.loonbedrijfgroenestein.nl

Atlas 140 W mobiele graafmachine voor  Loonbedrijf G. Groenestein uit EemnesAtlas 140 W mobiele graafmachine voor Loonbedrijf G. Groenestein uit Eemnes