Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Treur Wilnis

Publicatiedatum: 16-04-2015 07:10
Stephan Treur uit Wilnis heeft een nieuwe Kobelco SK75SR midi-rupsgraafmachine in gebruik genomen. De midigraver is geleverd door de Barend Kemp uit de Meern.
Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn.

De nieuwe Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de lucht geveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

Stephan Treur is gespecialiseerd in duikerreiniging. Duikers van 80 cm doorsnede worden gegarandeerd schoon. Daarnaast is Treur actief in de machineverhuur en grondwerkzaamheden in de GWW.
 

www.stephantreur.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 75 SR midigraver voor Stephan Treur uit WilnisKobelco SK 75 SR midigraver voor Stephan Treur uit Wilnis