Communicatie software Groen, Grond en Infra

Fendt 939 & Bas Rijs plantmachine voor Van Ossenbruggen Ingen

Publicatiedatum: 25-04-2015 07:15
Loon,- en Grondverzetbedrijf Van Ossenbruggen BV uit Ingen heeft onlangs haar nieuwe Fendt 939 bij Gebr. Bonenkamp in ontvangst genomen. Deze machine voldoet met zijn 7,8 liter, S4 profi plus motor aan de laatste emisie eisen. Verder is hij uitgerust met een omkeerrichting en staat hij op 900/60 – 42 achter,- en 710/60- 43 voorbanden. Dit in combinatie met Vario-grip maakt deze 400pk tractor helemaal klaar voor het zware werk.
Fendt 939Fendt 939

Sinds kort heeft Loon,- en Grondverzet bedrijf van Ossenbruggen BV naast hun dubbelrij-ige Bas Rijs plantmachine ook een enkelrij-ige Bas Rijs plantmachine tot hun beschikking. Deze machine hangt achter een Fendt 209 vario die uitgerust is met GPS.

Loon en grondverzet bedrijf van Ossenbruggen B.V. is gevestigd in Ingen te Gelderland. We zijn een modern loon, - en grond verzet bedrijf met gespecialiseerde mensen en een uitgebreid machine park. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse agrarische, - fruitteelt, - en boomkwekerij werkzaamheden, grondverzet en uiteenlopende werkzaamheden op GPS.

www.vanossenbruggen.nl

Nieuwe Fendt 939 & Bas Rijs enkelrij-ige plantmachine voor Van Ossenbruggen BV uit IngenNieuwe Fendt 939 & Bas Rijs enkelrij-ige plantmachine voor Van Ossenbruggen BV uit Ingen