Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK85MSR voor Kennis Rijsbergen

Publicatiedatum: 05-05-2015 07:55
Kennis Grondwerken uit Rijsbergen heeft onlangs een nieuwe en complete Kobelco SK85SR midigraafmachine via de Kemp Groep in gebruik genomen. Sinds de introductie is de Kobelco SK85SR een zeer populair model in de 8-tons klasse.
Kobelco SK85MSRKobelco SK85MSR

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn.

De nieuwe KOBELCO SK85SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de lucht geveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De compact draaiende Kobelco in combinatie met de zwenkende giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

Kennis Grondwerken is circa zeven jaar geleden begonnen. Naast de gebruikelijke tuin- en graafwerkzaamheden voor particulieren gaat de Kobelco SK85SR voornamelijk ingezet worden in de wegenbouw.

www.kemp-groep.nl
www.kgw-vof.nl

Kobelco SK85MSR voor Kennis Grondwerken V.O.F. uit RijsbergenKobelco SK85MSR voor Kennis Grondwerken V.O.F. uit Rijsbergen