Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Sennebogens 835M E-serie voor Van Zanten Middelharnis

Publicatiedatum: 15-05-2015 07:25
M. van Zanten in Middelharnis haalde zelf twee Sennebogens 835M E-serie overslagkranen met eigen vervoer uit Wackersdorf. Voor Piet en Machiel van Zanten was het bezoek aan de Sennebogen fabriek een ware belevenis.
Mobiele overslagkraanMobiele overslagkraan

Na een hartelijke ontvangst komt het gesprek met vader Piet en zoon Machiel snel op gang:” We moesten twee overslagmachines vervangen” vertelt Machiel “door goede ervaringen met onze vier Sennebogens hebben we twee andere merken vervangen door twee Sennebogens 835ME. Een bewuste keuze. Zeker na ons bezoek aan de Sennebogenfabriek waar we door Sales Manager Eric Bossinade voor waren uitgenodigd. Een hele leuke ervaring. Je kunt je wensen kenbaar maken en er wordt naar je geluisterd. We hebben nu machines in huis die expliciet zijn ontworpen voor op- en overslag. En een Sennebogen 835ME staat snel op de dieplader en blijft nog net binnen de “normale” transportmaten. Ze hebben een groot werkbereik en zijn lekker snel.” Vader Piet valt in ”De prijs-kwaliteitverhouding is goed en de productie per ton t.o.v. de kosten valt gunstig uit. Met de schone en zuinige Cummins dieselmotor QSL 9 – C300 met eco-stand en start-stop-systeem besparen we brandstof”. Machiel vervolgt “De machines zijn gemakkelijk toegankelijk, alles kan open en je kunt overal handig bij. Voor onze machinisten is de MaxCab comfortcabine, voorzien van schuifdeur en onder andere standaard climate control, heel aangenaam want alles zit op de juiste plaats. Met de joysticks kan de machinist alle bedieningsfuncties met de hand uitvoeren en heeft hij meer dan genoeg zicht op de werkzaamheden. De cabine is in hoogte verstelbaar. Ook ontbreekt een weekend stand niet. Met de B18 banaangiek van 10.8 meter en een grijpersteel van 7.9 meter is het bereik meer dan voldoende om ook de grotere schepen te lossen. Onze machinisten zijn, net als wij, enthousiast over de nieuwe machines die prachtig in onze gele bedrijfskleur zijn gespoten en zo op grote afstand herkenbaar zijn.”

“Om zonder zorgen te kunnen draaien hebben we voor deze nieuwe machines de nieuwe Kuiken Total Care serviceonderhoudscontracten afgesloten, zo hebben we de kraankosten inzichtelijk en komen nooit voor verrassingen te staan. Door het CareTrack volgsysteem is iedere machine altijd en overal te traceren, de werkelijke uren voor ons zijn direct op onze computer af te lezen en wordt onderhoud op tijd ingepland wanneer het ons uitkomt. Wij zijn dik tevreden over de nazorg en service. Met deze Sennebogens zijn we klaar voor de toekomst.” besluit Machiel.

M. van Zanten Zand- en Grindhandel in Middelharnis is een begrip op Goeree-Overflakkee. Het hechte familiebedrijf bestaat dit jaar negentig jaar. Opa Krijn, een binnenschipper, ging in 1925 in zand en grind handelen. De volgende generatie heeft het bedrijf verder uitgebouwd. Zoon Piet houdt zich bezig met zand en grind en kleinzoon Machiel met transport en opslag. De beide vrouwen, Loes en Cindy, verzorgen de administratie. Van Zanten is met haar tien gedreven medewerkers actief in op- en overslag, transport en als zand- en grindhandel, verhuurt machines met machinist en kan een totaalpakket aan diensten leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten in geheel Nederland en België.

www.mvanzanten.nl

2 Sennebogen 835M E-serie overslagkrane voor M. van Zanten Middelharnis2 Sennebogen 835M E-serie overslagkrane voor M. van Zanten Middelharnis