30 en 31 mei open dagen Stassen Born

Gepubliceerd op 21-05-2015 11:05
Stassen Mestrecycling & Transport B.V. uit Born organiseert in het weekend 30 mei en 31 mei a.s. 2 Open dagen. Deze open dagen worden georganiseerd naar aanleiding van de opening van de nieuwe bedrijfslocatie en enkele jubilea van het bedrijf.
Stassen SIttardStassen SIttard

Voor Stassen Mestrecycling & Transport is 2015 op meerdere vlakken een bijzonder jaar.

Op vrijdag 29 mei wordt oprichter Ghislain Stassen 80 jaar. Exact 60 jaar geleden werd hij zelfstandig agrarisch ondernemer door de overname van het ouderlijk bedrijf. 40 jaar geleden investeerde hij in de 1e vrachtwagen t.b.v. het transport van drijfmest, zuiveringsslib en schuimaarde. Dit vormde uiteindelijk de basis van Stassen Mestrecycling & Transport.

In de loop der jaren stopten Stassen de agrarische- en loonwerkactiviteiten om ons helemaal te gaan toeleggen op de handel in en transport van organische bemestingsproducten. Daarnaast werden andere transport- en dienstverleningsactiviteiten verder uitgebreid. Op dit moment zijn dagelijks 30 vrachtauto’s actief op de weg. Verder heeft Stassen afgelopen jaar haar nieuwe bedrijfslocatie op bedrijventerrein Holtum-Noord in gebruik genomen. Deze heuglijke feiten wil Stassen niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren zij op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei a.s. open dagen. Tijdens de open dagen kunt u, naast het bezichtigen van de nieuwe locatie en het wagen- en machinepark, zich ook laten informeren bij tal stands van bedrijven waarmee Stassen in haar dagelijkse bedrijfsvoering van doen heeft.

Programma:
Zaterdag 30 mei 2015: 13.00 tot 18.00 uur open dag met tal van informatieve stands en machines
Zondag 31 mei 2015: 11.00 uur tot 17.00 uur open dag met tal van informatieve stands en machines

Stassen Mestrecycling & Transport B.V. (Sittard)
Leonard Langweg 4
6121 PA Born

www.stassensittard.nl
Met deze Hanomag Henschel H-261 is het omstreeks 1975 allemaal begonnenMet deze Hanomag Henschel H-261 is het omstreeks 1975 allemaal begonnen

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!