Communicatie software Groen, Grond en Infra

Michelin introduceert BIBLOAD Hard Surface

Publicatiedatum: 22-05-2015 07:10
Michelin introduceert een nieuwe band voor compacte machines, de MICHELIN BIBLOAD Hard Surface. Deze band, in 10 nieuwe afmetingen, is speciaal bestemd voor intensief gebruik op harde ondergrond.
BIBLOAD Hard SurfaceBIBLOAD Hard Surface

Het is een band voor verreikers die veel en intensief op harde ondergrond worden ingezet. Maar ook voor compact loaders die in ruw terrein worden gebruikt en waar de kans op beschadigingen groot is. Dankzij een innovatief gepatenteerd profiel met profielblokken in diamantvorm en een sterke zijwand is de band opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden. Zoals z’n naam al aangeeft, is de MICHELIN BIBLOAD Hard Surface een band voor machines die (soms zware) lading verplaatsen en zich daarbij bewegen over een harde ondergrond die droog, nat of glad is. Dus ook ‘s winters. Het loopvlakprofiel heeft rubber blokken met een uniek ontwerp in de vorm van een diamant. Ze bieden deze nieuwe band ongekende grip in alle richtingen. Naast het innovatieve profiel, dat gepatenteerd is, zijn er bij deze nieuwe MICHELIN band technologieën toegepast die de eindgebruiker allerlei voordelen bieden en waarde creëren bij de werkzaamheden: - Meer tractie. - Meer stabiliteit bij 360° werkzaamheden. - Extra comfort bij het werk. - Grotere weerstand tegen beschadiging van de zijwanden. - Langere levensduur ten opzichte van de vorige generatie.

De combinatie van deze nieuwe kwaliteiten vloeit voort uit de MICHELIN Total Performance strategie. Deze is erop gericht om bij elke band meerdere prestaties tegelijk te verbeteren. Onder het gepatenteerde loopvlak van de nieuwe MICHELIN BIBLOAD Hard Surface bevindt zich een karkas dat zijn robuustheid al heeft bewezen bij de MICHELIN XMCL voor compacte machines die rijden op een losse ondergrond. Dit is de meest verkochte band in de eerste montage en op de vervangingsmarkt. Michelin heeft dus vanaf nu een dubbel aanbod radiaalbanden voor ondernemers die compacte machines gebruiken.

www.michelin-landbouw-banden.nl

Links de MICHELIN BIBLOAD Hard Surface voor harde en agressieve ondergrond en rechts de XMCL voor losse ondergrondLinks de MICHELIN BIBLOAD Hard Surface voor harde en agressieve ondergrond en rechts de XMCL voor losse ondergrond