Terex en IHI voor F.v.S. Zoeterwoude

Gepubliceerd op 25-05-2015 07:40
F.v.S. Loonwerk uit Stompwijk heeft onlangs een nieuwe Terex TW85 mobiele graafmachine en een IHI 60N midigraver van de Kemp Groep in gebruik genomen.
Terex TW85Terex TW85

De Terex TW85 en de IHI 60N zijn beide compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van de Kemp Groep. De 8,4 ton wegende Terex heeft een vermogen van circa 101 pk, is 245 cm breed en heeft een opbreekkracht van 53,2 kN. De 5,4 ton wegende IHI 60N heeft een vermogen van circa 55,5 pk, is 200 cm breed en heeft een opbreekkracht van 36,6 kN.

F.v.S. Loonwerk gevestigt in Zoeterwoude is in 20 jaar uitgegroeid tot een zelfstandig aannemingsbedrijf met tien medewerkers die ieder hun eigen specialisme hebben. Dit stelt hen in staat alle projecten in de woning- en utiliteitsbouw vanaf het begin (de tekentafel) te begeleiden en uit te voeren tot aan het eind: een tevreden klant! F.v.S. zorgt daarbij dat alle schakels die nodig zijn voor een compleet bouwproject. Betrouwbaarheid, vakmanschap, veelzijdigheid en kwaliteit, voor jarenlang woon- en werkplezier staat voorop.

www.kemp-groep.nlwww.fvs-loonwerk.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!