Communicatie software Groen, Grond en Infra

Duo Doosan DX160W-3 voor Van den Tillaar Someren

Publicatiedatum: 04-06-2015 07:35
Recent heeft Loonwerk- en Grondverzetbedrijf Van de Tillaar V.O.F. uit Someren twee nieuwe Doosan DX160W-3 mobiele graafmachines in gebruik genomen. Van den Tillaar was al in het bezit van diverse Doosan mobiele en rups graafmachines en vervangt met deze aankoop één oudere mobiele graafmachine.
Doosan DX160W-3Doosan DX160W-3

De andere machine is ter uitbreiding van het machinepark. De door een 6 cilinder common rail Doosan DL06 motor aangedreven machines zijn in de basis al luxe uitgevoerd; Luxe veiligheidscabine ( ROPS & FOBS ), Doosan Bluetooth radio, automatische airconditioning met klimaatregeling, volledige instelbare verwarmde stoel met luchtvering, verstelbare stuurkolom, ingebouwde koelbox en groot 7” kleuren display voor camera’s en machine gegevens. Staad BV monteerde de volgende extra opties op de machines: tweede grote afsluitbare gereedschapskist in de onderwagen, trekhaak in dozerblad, overdruk voorbereiding, stalen spatborden voor en achter, L.I.S. lastcompensator, Steelwrist X18 tiltrotator en Groeneveld automatische centrale vetsmering.

Van den Tillaar VOF is actief als loon-, grondverzetbedrijf, verhuur van grondverzetmachines, cultuurtechnisch werken en transport.

www.staad-groep.nl
www.tillaar.nl

Duo Doosan DX 160 W-3 voor Van den Tillaar uit SomerenDuo Doosan DX 160 W-3 voor Van den Tillaar uit Someren