Communicatie software Groen, Grond en Infra

Vacuüm Opbouw met 9-frame voor M&K Kats

Publicatiedatum: 10-06-2015 07:45
Het Zeeuwse bestratingsbedrijf M&K Bestratingen uit Kats heeft een nieuwe Takeuchi TB23R minikraan aangeschaft. Deze is geleverd door de De Nood uit 's Gravepolder. Tevens heeft Nimatech de minigraver verder geüpgraded met een 150 m3 Vacuüm opbouw.
Takeuchi TB23RTakeuchi TB23R

De pomp is boven op de cabine gemonteerd om het binnendraaiers effect te behouden, de bediening regelt de machinist vanuit de cabine. Het leidingwerk is netjes langs de giek verwerkt met in de giek een vacuüm buffer voor veiligheid en snelle aanzuigtijd. Halverwege de giek zijn de filters geplaatst. Alle kappen zijn gespoten in de grijze Takeuchi kleur. Dankzij deze opbouw kan er eenvoudig een zuignap gekoppeld worden aan de giek om direct machinaal betonnen elementen te leggen.
 

Bij deze Nimatech Vacuüm opbouw is er een 9-frame meegeleverd. Dit frame is ideaal voor het uitbreken van tegels. Deze kan 9 tegels opzuigen vanuit een stoep waarna de twee tegenovergesteld middenrijen om de beurt langs elkaar worden geschoven, onder druk van de zij-armen, om zo de tegels te reinigen. Zo zet je de tegels klaar om weer hergebruikt te worden. Door er twee extra zuignappen aan te koppelen kan er ook een nieuw 4-3-4 (11 tegels) pakket machinaal mee verwerkt worden. Tevens is er een 10x90 zuignap geleverd met rotator voor het stellen van banden.

www.nimatech.nl
www.mkbestratingen.nl

Vacuüm Opbouw met 9-frame voor M&K Bestratingen uit KatsVacuüm Opbouw met 9-frame voor M&K Bestratingen uit Kats