Communicatie software Groen, Grond en Infra

2x Atlas 160W Van Oostrum Westbroek

Publicatiedatum: 12-06-2015 07:05
Onlangs heeft Van Oostrum Westbroek B.V. de sleutels van twee Atlas 160W mobiele graafmachines in ontvangst genomen. De Atlas 160W heeft een vermogen van circa 143 pk en heeft een bakkracht van 130 kN.
Atlas 160WAtlas 160W

De 160W kenmerkt zich door het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De moderne Deutz motor voldoet aan de laatste eisen. Kemp heeft de Atlassen volledig naar de eisen en wensen van de klant opgebouwd.
Van Oostrum Westbroek B.V.

Van Oostrum Westbroek B.V. is een gerenommeerd bedrijf gevestigd in Westbroek, centraal gelegen tussen Utrecht en Hilversum en gespecialiseerd in infra- en cultuurtechnische werkzaamheden. Van Oostrum beschikt over een zeer uitgebreid verhuurprogramma grondverzetmachines. Van Oostrum is al jaren een zeer trouwe Kemp klant. Naast deze mobiele graafmachines heeft men ook een groot aantal IHI minigravers en Kobelco en Kato rupsgraafmachine in het leveringsprogramma.

www.van-oostrum.nl
www.kemp-groep.nl

2 Atlas 160W wielkranen voor  Van Oostrum Westbroek B.V. uit Westbroek2 Atlas 160W wielkranen voor Van Oostrum Westbroek B.V. uit Westbroek