Communicatie software Groen, Grond en Infra

Komatsu PC35MR-3 en PC55MR-3 voor Roseboom Ede

Publicatiedatum: 25-06-2015 08:55
Roseboom Ede kreeg onlangs een Komatsu PC35MR-3 en een PC55MR-3 minigraver geleverd door 4ME Machines uit Nijkerk. De machines zijn compleet geleverd met veel extra’s zoals overdruk, sloophamer, sloopsorteerknijper en palletvorken.
Komatsu PC35MR-3 en PC55MR-3Komatsu PC35MR-3 en PC55MR-3

Onder Roseboom-Ede vallen een aannemersbedrijf en een transportbedrijf. De bedrijfsactiviteiten zijn gericht op het ontzorgen van de klant door het bieden van een totaalpakket aan werkzaamheden. Binnen de disciplines worden alle civieltechnische werkzaamheden, sloopwerk, asbest- en bodemsanering en turnkeyprojecten uitgevoerd.  Daarnaast behoren kraan- en heftruckverhuur, wegtransport,  zwaar transport en industriële verhuizingen tot de activiteiten. De activiteiten breiden zich steeds meer uit over het hele land. In de markt speelt Roseboom een steeds belangrijkere rol in o.a.  grote sloop- en asbestprojecten en het aanleggen van trajecten warmteleidingen. Hier hoort een gedegen wagen- en machinepark bij, dat regelmatig onderhouden wordt door bijvoorbeeld de aanschaf van deze nieuwe 2 Komatsu graafmachines.

www.roseboomede.nl
www.4memachines.nl

Komatsu PC 35 MR-3 en PC 55 MR-3 voorRoseboom Transport & Aannemersbedrijf B.V. uit EdeKomatsu PC 35 MR-3 en PC 55 MR-3 voorRoseboom Transport & Aannemersbedrijf B.V. uit Ede