Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK260lc met verlengde giek voor VanderPlas Giessen

Publicatiedatum: 26-06-2015 07:55
Van der Plas uit Giessen heeft onlangs een Kobelco SK260lc rupsgraafmachine met verlengde giek in gebruik genomen. De Kemp Groep heeft de Kobelco naar de wensen en eisen van de klant opgebouwd.
Kobelco SK 260 lcKobelco SK 260 lc

Over deze aanschaf zegt Van der Plas het volgende: ”Binnen het kader van MVO is CO2 reductie een belangrijke peiler voor Van der Plas. Door de inzet van het materieel kunnen wij hier ook juist aan bijdragen. Bewust wordt hierdoor gekozen voor een modern machinepark. Daarnaast is van grote invloed de keuze van het juiste materieel bij bepaalde werkzaamheden. Maar ook het beperken van de uitstoot van roet en het toepassen van de juiste brandstof dragen hieraan bij. Ook de reductie van brandstof, gas en elektriciteit zijn speerpunten binnen onze organisatie om zo bij te dragen aan een beter en schoner milieu.”

Door de jaren heen heeft civiele aannemer Van der Plas uit Giessen zich sterk ontwikkeld in grondverzet, rioleringen, wegenbouw en cultuurtechniek. Van der Plas is dus breed inzetbaar. Beginnend bij eenvoudige grondwerken tot complexe civiele projecten. Van der Plas is uitvoerend sterk maar juist ook ondersteunend met technische en praktische kennis in het voortraject.

www.vanderplas-giessen.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK260lc met verlengde giek voor VanderPlas uit GiessenKobelco SK260lc met verlengde giek voor VanderPlas uit Giessen