Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX190W-3 Pijnacker InFra Woerden

Publicatiedatum: 01-07-2015 07:25
Vanwege de toenemende werkzaamheden bij Pijnacker Infra uit Woerden, is er ter uitbreiding van hun machinepark een zeer complete Doosan DX190W-3 mobiele graafmachine in gebruik genomen.
Doosan DX190W-3Doosan DX190W-3

De ruim 19 ton wegende mobiele krachtpatser zal worden ingezet op het Shell terrein in Pernis en is daarom voorzien van een Rolloos Last Moment Beveiliging. Verder is de machine voorzien van Nokian 700/45-22.5 enkelluchtbanden, trekhaak in schuifblad en aanhangerverlichting op de onderwagen. Voor extra veiligheid is er een camera aan de rechterzijde van de machine bijgeplaatst en een P6 brandblusser en compleet overdruksysteem behoren ook tot de uitrusting van de machine. Er is een complete bakkenset inclusief palletvorkenbord van Pladdet bijgeleverd en ook een uitschuifbare hijsmast van Nijhuis Enginering. De uitschuifbare hijsmast is tevens uitgerust met extra leidingwerk voor het werken met een grondgrijper. Hierdoor kan er op een bereik van circa 12 meter grond of ander materiaal worden opgeknepen. Dit is een welkome aanvulling op de machine om zo goed te kunnen werken binnen de tracés op het Shell terrein. Ook is de machine voorbereid voor het werken met een mobiele zuigbox. Hierdoor is het mogelijk dat waar moeilijk tot niet gegraven kan of mag worden er toch materiaal verplaatst kan worden. Dit maakt de machine maximaal inzetbaar.

De machine is afgeleverd op het Shell terrein in Pernis en is daar gelijk aan het werk gegaan. Door de opvallende blauwe bedrijfskleur van Pijnacker Infra is de machine goed herkenbaar op het Shell terrein. Pijnacker Infra is een groeiende onderneming met een no-nonsense mentaliteit. De werkzaamheden bestaan uit bestratingswerkzaamheden, grondwerkzaamheden, bodemsaneringen en riolering.

www.elmbv.nl
www.pijnackerinfra.nl

Doosan DX 190 W-3 mobiele graafmachine Pijnacker InFra uit WoerdenDoosan DX 190 W-3 mobiele graafmachine Pijnacker InFra uit Woerden