Communicatie software Groen, Grond en Infra

Boels verkoopt nieuwste Leica meetsysteem

Publicatiedatum: 08-07-2015 07:15
Boels Geo & Safety heeft als eerste in de Benelux het allernieuwste meetsysteem van Leica, voorzien van de Captivate software, verkocht en geleverd. Nog vóór de wereldwijde introductie heeft Stebru Bouw uit Nieuwerkerk aan den IJssel (NL) een complete set gekocht.
SteBru BouwSteBru Bouw

Op 1 juni jl. lanceerde Leica haar next-generation meetsysteem in Las Vegas. Twee dagen eerder verkocht Boels Geo & Safety al de eerste set, bestaande uit een Leica TS16i 1” R1000 robotic image total station met CS20 Veldboek met geïntegreerde disto en GS14 GPS SmartPole uitbreiding. De totaaloplossing is voorzien van de innovatieve Captivate 3D inmeet- en uitzetsoftware software. Daarmee is Stebru Bouw volledig BIM- en Futureproof.

SteBru Bouw heeft sinds 2008 een eigen maatvoerder in dienst die de complete maatvoering op bouwplaatsen verzorgt met een meetsysteem van Leica. Doordat het nieuw aangeschafte meetsysteem is uitgerust met de revolutionaire Captivate software, kan SteBru Bouw nu complexe gegevens draaien in de meest realistische en werkbare 3D-modellen. Zo ontstaat een compleet overzicht van de te bouwen constructie en kunnen alle partijen die bij een bouwproject betrokken zijn, centraal werken in hetzelfde nauwkeurige BIM-model.

Totaalleverancier Boels Geo & Safety (sinds 2008 onderdeel van Boels Rental) verhuurt en verkoopt (land-)meet- en veiligheidsapparatuur en aanverwante toebehoren. De serviceafdeling behoort tot de grootste in de Benelux en ontzorgt klanten op het gebied van onderhoud en reparatie aan bijna alle merken meetapparatuur.

ww.boels.com

Boels verkoopt nieuwste Leica meetsysteemBoels verkoopt nieuwste Leica meetsysteem