Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 150W mobiele graafmachine voor Van Oostrum Eemnes

Publicatiedatum: 09-07-2015 07:25
Loon- en Aannemersbedrijf H.J.G. van Oostrum uit Eemnes heeft onlangs via de Kemp Groep in De Meern een Atlas 150W mobiele graafmachine in gebruik genomen. Dit is alweer de vijfde Atlas die Van Oostrum af heeft genomen bij Kemp.
Atlas 150W Atlas 150W

De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 kW/130 pk en dankzij een verlaagd toerental (max. 1800 omw/min-1) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De 15,7 t wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Kemp heeft de machine volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant, inclusief de belettering op het contragewicht.

Loon- en Aannemersbedrijf H.J.G. van Oostrum uit Eemnes is voornamelijk actief in het traditionele loonwerk, machineverhuur en de aannemerij. Over de nieuwe Atlas 150W zegt Henk van Oostrum het volgende; “De betrouwbare en krachtige machine in combinatie met het hoge serviceniveau maken dat ik trouw blijf aan Atlas en Kemp.”

www.kemp-groep.nl

Atlas 150 W voor Loon- en Aannemersbedrijf H.J.G. van Oostrum uit  EemnesAtlas 150 W voor Loon- en Aannemersbedrijf H.J.G. van Oostrum uit Eemnes