Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kubota KX057-4 midigraver voor Hilgersom Den Haag

Publicatiedatum: 21-07-2015 10:15
Onlangs heeft Kubota importeur Meerman Machines uit Vlaardingen een gloednieuwe Kubota KX057-4 minigraver geleverd aan A.M.W. Hilgersom uit Den Haag.
Kubota KX057-4Kubota KX057-4

De machine is meteen afgeleverd op een werk in Zoetermeer. De 5,4 ton wegende Kubota is standaard zeer rijk uitgerust met ondermeer: proportionele sloop en sorteer functie, airco, slangbreuk, anti- diefstal beveiliging en een elektrische brandstof vulpomp. De werkplaats van Meerman machines heeft de machine verder voorzien van: Hydraulisch snelwissel, gereedschapskist, extra werkverlichting. Tevens is de achterklep gespoten in de kleur van Aad Hilgersom zijn grootste opdrachtgever Daallin uit Pynacker.

Aad Hilgersom is al vele jaren machinist eigenaar van Hilgersom Machineverhuur. En werkt al vele jaren zeer plezierig voor Aannemingsbedrijf Daallin uit Pynacker. De belangrijkste werkzaamheden van Daallin zijn de uitvoering van grond-, straat-, riool- en beschoeiingswerken, die zij met een goede prijs/kwaliteit verhouding en de benodigde zorg voor veiligheid realiseren. Aad Hilgersom word samen met zijn nieuwe Kubota voor alle voorkomende werkzaamheden ingezet.

www.daallin.nl
www.meerman.nl

Kubota KX 057-4 midigraver voor Aad Hilgersom uit Den HaagKubota KX 057-4 midigraver voor Aad Hilgersom uit Den Haag