Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nieuw Takeuchi TB230, TB240 en TB210R LSA

Publicatiedatum: 11-08-2015 09:35
Verhoeven, importeur van het kwaliteitsmerk Takeuchi, introduceert maar liefst drie nieuwe machines; TB230, TB240 en de langverwachte TB210R LSA minigraver.
Takeuchi TB240Takeuchi TB240

Takeuchi staat wereldwijd bekend om zijn innovaties op het gebied van kwalitatief hoogwaardige  grondverzetmachines. Elke machine is ontworpen, rekening houdend met alle (nieuwe) uitdagingen die klanten in de praktijk tegenkomen en gebouwd volgens de laatste technieken. Met een passend service aanbod wordt de klant door Verhoeven gedurende de gehele levensduur ontzorgd.  Bovendien informeert en adviseert Verhoeven desgewenst over de beste huur-, lease- of financieringsmogelijkheden.

TB210R LSA: compact in zijn uitvoering en comfortabel in gebruik
Deze 1-tonner is ontwikkeld en opgebouwd volgens een slimme technologie, die de machine zeer compact en breed inzetbaar maakt. Ideaal voor werkzaamheden op plekken met een smalle toegang en beperkte ruimte om te manoeuvreren.  De comfortabele zitpositie en de eenvoudige bediening (servo) stellen de machinist in staat om gedurende langere tijd moeiteloos te kunnen werken.  

TB230: duurzaamheid en souplesse in één
De ruime, luxe ingerichte cabine, geeft de machinist goed zicht op zijn werk het bedieningspaneel.  Deze machine is voorzien van een powermodus voor de zwaardere werkzaamheden, inclusief accumulator voor het eenvoudig wisselen van uitrustingstukken.  

TB240: stille motor, meer vermogen
Met de introductie van de TB240 legt Takeuchi de lat nóg eens hoger. Deze modern ingerichte machine combineert extra vermogen met een stille motor. Met de TB240 heeft u alles onder controle.

Bovenstaande machines worden voor het eerst gepresenteerd tijdens Matexpo (2-6 september, Kortrijk) en Groentechniek (8-10 september, Biddinghuizen).

www.verecoverhuur.com
www.verhoevenbv.com

Nieuw Takeuchi TB230, TB240 en TB210R LSANieuw Takeuchi TB230, TB240 en TB210R LSA