Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK350lc voor Kok Lexmond

Publicatiedatum: 24-08-2015 09:55
Naar aanleiding van een succesvolle demo en de ervaringen met Kobelco uit het verleden heeft Kok Lexmond B.V. uit Lexmond onlangs een Kobelco SK350lc rupsgraafmachine in gebruik genomen.
Kobelco SK350lcKobelco SK350lc

Deze circa 36 ton wegende rupsgraafmachine voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende mogelijkheden. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is deze Kobelco SK350lc zuinig, stil en milieuvriendelijk. Eerder dit jaar nam Kok Lexmond een Atlas 350MH mobiele industriemachine via Hans van Driel in gebruik.

Kok Lexmond is al meer dan 35 jaar actief in grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten. Vooral de recycling activiteiten vormen een steeds belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering. In de loop der jaren is Kok Lexmond uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met zowel landelijke dekking als daarbuiten. Kok Lexmond heeft vestigingen in Lexmond, Gorinchem en Meppel. Ook heeft Kok Lexmond depots in Vianen en Breda.

www.koklexmond.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 350 lc voor Kok LexmondKobelco SK 350 lc voor Kok Lexmond