Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Van der Post Aarlanderveen

Publicatiedatum: 31-08-2015 07:30
Loon- en verhuurbedrijf L.L. van der Post & Zn. BV uit Aarlanderveen heeft onlangs een Kobelco SK75SR rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

De Kobelco SK75SR voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

De nieuwe Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de lucht geveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

De firma L.L. van der Post is een landelijk opererend verhuurbedrijf. Een breed scala aan materieel in combinatie met een groep zeer trouwe medewerkers verzekert de opdrachtgever van een perfecte uitvoering van alle opdrachten. Van der Post verricht werkzaamheden in de grond-, weg-, en waterbouwsector, in cultureel technische werken en in de agrarische sector. Daarnaast handelen zij ook in bouwmaterialen zoals betonplaten,  zand, grind, puin en grond en in ruwvoeders.

www.loonbedrijfvanderpost.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 75S R voor L.L. van der Post & Zoon B.V. uit AarlanderveenKobelco SK 75S R voor L.L. van der Post & Zoon B.V. uit Aarlanderveen