Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140SRlc voor Van Vliet Kockengen

Publicatiedatum: 02-09-2015 07:55
Loon- en verhuurbedrijf W. J. van Vliet uit Kockengen heeft onlangs via de Kemp Groep in De Meern een zeer complete KOBELCO SK140SR rupsgraafmachine in gebruik genomen. Van vliet zegt over de nieuwe Kobelco het volgende: “De eerste ervaringen met de Kobelco zijn zeker positief. Het bedieningsgemak van de deze compacte en complete machine is uitstekend.”
Kobelco SK140SRlcKobelco SK140SRlc

De Kobelco SK140SRlc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Het nieuwe hydraulische systeem en de extra ECO-modus verminderen het brandstofverbruik met 22%. Direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit. De nieuwe Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. Achter de stoel is er voldoende ruimte voor een grote koelbox.

Daarnaast wordt de machine uitgerust met GPS voorbereiding, aansluitingen voor een draaikantelstuk en een overdruksysteem.

Loon- en verhuurbedrijf W.J. van Vliet is een bedrijf met een uitgebreid machinepark dat klaar staat voor kleine en grote vragenstukken binnen het loonwerk en het grondverzet. Loon- en verhuurbedrijf W.J. van Vliet is VCA* (2008/5.1) gecertificeerd en beschikt over goed onderhouden machines en gediplomeerd personeel.

www.wjvanvliet.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 140 SRlc voor  Loon- en Verhuurbedrijf W.J. van Vliet BV uit KockengenKobelco SK 140 SRlc voor Loon- en Verhuurbedrijf W.J. van Vliet BV uit Kockengen