Communicatie software Groen, Grond en Infra

20 Kobelco graafmachines voor Entreeding.com

Publicatiedatum: 09-09-2015 10:55
Entreeding.com heeft onlangs via de Kemp Groep in De Meern 20 nieuwe Kobelco's geleverd gekregen. De order bestaat uit 8 Kobelco SK260 SRNLC en 12 stuks SK210 LC-9 rupsgraafmachines.
20 Kobelco graafmachines20 Kobelco graafmachines

Entreeding.com, communicatie Software leverancier voor de Groen, Grond en Infra, gaat de miniaturen inzetten als beloning voor nieuwe klanten die een 3-jarige licentie afnemen. Entreeding.com heeft voor Kobelco gekozen vanwege de goede samenwerking met Kemp Groep in de afgelopen 10 jaar.

Entreeding.com is het hulpmiddel om de planning van machines en personeel binnen de GWW te optimaliseren. Bedrijven krijgen met de communicatie software direct een overzicht van beschikbaar en gevraagd materieel in de regio. Werken met entreeding.com betekent voor de gebruikers tijdsbesparing, vergroten van het aantal contacten, kostenbesparingen en omzetvergroting. Daar waar u normaal gesproken vele telefoontjes benodigt voor het gewenste resultaat, beschikt u nu over een digitaal marktplein waar u snel en gebruiksvriendelijk naar beschikbaar materieel en personeel kunt zoeken of dit kunt aanbieden zowel binnen als buiten uw eigen netwerk.

Wilt u ook zo'n mooi Kobelco schaalmodel ontvangen? Informeer naar de voorwaarden en vraag direct een gratis online demonstratie aan. 

De eerste negen machines worden de komende periode al uitgeleverd aan:

Florijn Aannemingsbedrijf B.V. Loon en verhuurbedrijf Jac Biemond B.V. Loonbedrijf Blaak DRIESSENtechniek Loonbedrijf Gebr. Timmers B.V. Donkersteeg Infratechniek V.O.F. Brouwer en Brouwer B.V. Patrick den Ridder, Handelsonderneming & Klussenbedrijf N.C. van Lent Kraanverhuurbedrijf
 

www.entreeding.com/uitleg
www.kemp-groep.nl

8x Kobelco SK260 SRNLC en 12x SK210 LC-9 rupsgraafmachines voor Entreeding.com8x Kobelco SK260 SRNLC en 12x SK210 LC-9 rupsgraafmachines voor Entreeding.com