Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX170W-5 voor Dirix Elsloo

Publicatiedatum: 21-09-2015 13:25
Dirix Elsloo heeft onlangs weer een Doosan machine in gebruik genomen, ditmaal een Doosan DX170W-5. Vanwege de uitbreiding van de werkzaamheden besloot Dirix te investeren in deze multifunctionele machine.

NIEUWE STAGE IV MOTOR Deze machine wordt aangedreven door een Doosan 6 cilinder motor welke voldoet aan de alle strengste Stage IV / Tier 4 final eisen doormiddel van Adblue technologie. Doordat deze nieuwe Doosan 6 cilinder motor special is ontworpen en gebouwd voor deze graafmachine is hij de zuinigste in de markt! In combinatie met een nieuw SPC (Smart Power Control) systeem dat slim met het beschikbare motor en hydraulische vermogen omgaat wordt het brandstofverbruik nog verder gereduceerd. Standaard heeft deze machine een ( temperatuur afhankelijk ) automatisch stop systeem.

De machine heeft een van de ruimste cabines in de markt, met een laag geluids- en trillingsniveau en uitstekend zicht rondom. Extra breed portier voor gemakkelijk in- en uitstappen. Volledig instelbare verwarmde stoel, standaard airconditioning met klimaatregeling. Exclusieve multifunctionele schakelaar ( scroll wiel zoals ook in bv BMW en Mercedes personenwagens ) voor bediening van de gebruiksvriendelijke 7 inch TFT-LCD monitor met automatische dag- en nacht stand, 4 modi voor werken en vermogen en cruise control functie. Zeer complete machine Staad BV heeft de machine voorzien van o.a. een Steelwrist X18 tiltrotator, treeplank bij de instap en Freshfilter overdruk systeem. In overleg met de machinist is er een 27mc ingebouwd en is de achterruit geblindeerd. Om het plaatje compleet te maken is er een complete set Eurosteel aanbouwdelen geleverd.

Dirix Elsloo heeft verschillende machines in huis waarmee zij grond kunnen verzetten voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor particulieren betekent dit, dat o.a. tuinen, opritten, zwembaden of vijvers met behulp van een minigraver of door inzet van een grondverzetmachine bewerkt kunnen worden. Voor zakelijke klanten betekent grondverzet veelal bouwputten ontgraven, verhardingen rondom bedrijfsgebouwen, rioleringswerkzaamheden, natuurbouwprojecten en wegenbouwprojecten. Dirix is ook actief als aannemer van sloopwerken in de puin recycling.

www.staad-groep.nl