Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N voor Koorevaar Molenaarsgraaf

Publicatiedatum: 28-09-2015 11:50
A. Koorevaar Loon- en Verhuurbedrijf B.V.uit Molenaarsgraaf heeft onlangs een nieuwe en complete IHI 38N minigraafmachine via de Kemp Groep in De Meern in gebruik genomen.
IHI 38NIHI 38N

De IHI 38N heeft een vermogen van circa 27,3 pk, is 155 cm breed en heeft een opbreekkracht van 26,5 kN. De IHI 38N met lange lepelsteel is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van de Kemp Groep in De Meern. Denk hierbij aan o.a. extra functies, hydraulische snelwissel, brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging en extra werkverlichting. De reclameafdeling van de Kemp Groep heeft de 38N voorzien van professionele bedrijfsbelettering.

Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar is gespecialiseerd op het gebied van loon- en grondwerken. Ook voor straatwerk, beschoeiingen en rioolwerk bent u bij Koorevaar aan het juiste adres. Met een uitgebreid machinepark is Koorevaar uitstekend in staat iedere klus, van groot tot klein, tot een goed einde te brengen.

www.kemp-groep.nl
www.koorevaar-kraanverhuur.nl

IHI 38N minigraver voor A. Koorevaar Loon- en Verhuurbedrijf B.V. uit MolenaarsgraafIHI 38N minigraver voor A. Koorevaar Loon- en Verhuurbedrijf B.V. uit Molenaarsgraaf