Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 55N midigraver voor v.d. Kraan en Spaan Leidschendam

Publicatiedatum: 07-10-2015 10:30
Loonbedrijf v.d. Kraan en Spaan b.v. heeft onlangs een nieuwe IHI 55N midigraafmachine in gebruik genomen. Een zeer trouwe Kemp klant kiest wederom voor de betrouwbaarheid van IHI. Deze IHI vervangt een IHI met ruim 10.000 uur op de klok.
IHI 55N midigraverIHI 55N midigraver

De IHI 55N is volledig uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Kemp in De Meern. Denk hierbij aan o.a.: een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, extra functies, airconditioning, centrale smering en een RVS bovenuitlaat. De 5,4 ton wegende IHI heeft een vermogen van circa 55,5 pk en een opbreekkracht van 36,6 kN.

Sinds jaar en dag werkte Loonbedrijf M. van der Kraan al veelvuldig samen met Loonbedrijf Mark Spaan. Sinds 1 april 2014 zijn de twee firma’s onder de naam V.d. Kraan en Spaan b.v. samen gegaan. Met een groot aantal tractoren, graafmachines en werktuigen, 6 tot 10 werknemers en een flink aantal mooie projecten is het bedrijf inmiddels een begrip in de sector.

www.kemp-groep.nl
www.kraanspaan.nl

IHI 55N midigraver voor v.d. Kraan en Spaan uit LeidschendamIHI 55N midigraver voor v.d. Kraan en Spaan uit Leidschendam