Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210lc + 2x Bergmann rupsdumpers voor Vos Ruinerwold

Publicatiedatum: 13-10-2015 07:10
Hans van Driel - Ommen heeft een gecombineerde deal van twee Bergmann rupsdumpers afgerond met de levering van een Kobelco SK210lc met verlengde giek. In de video ziet u op een unieke manier hoe Vos deze combinatie inzet.
Kobelco + BergmannKobelco + Bergmann

De grootse rupsdumper uit de 4000 serie is een echte Duitse krachtpatser met een laadvermogen van 10.000 kg. Het motorvermogen van de moderne Cummins Tier 4i motor bedraagt maar liefst 240 pk. Toch is het gemiddelde brandstofverbruik niet meer dan 16,5 liter per uur. De bodemvrijheid is door de hoog geplaatste motor maar liefst 610 mm. In combinatie met de brede rubber rupsen en dus een lage bodemdruk is de Bergmann een ideale rupsdumper, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. En met een rijsnelheid van 14 km/uur is een hoge productie gegarandeerd.

De KOBELCO is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. De Kobelco SK210lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Vos Ruinerwold BV is specialist op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, agrarische dienstverlening, cultuur- en groentechniek, technische dienstverlening en machineverhuur. U kunt bij Vos terecht voor allerlei diensten: onder andere op agrarisch en cultuurtechnisch gebied, voor reparaties en onderhoud aan landbouwmachines, voor machineverhuur en sloopwerken.

www.kemp-groep.nl
www.vos-ruinerwold.nl

Kobelco SK210lc + 2x Bergmann rupsdumpers voor Vos uit RuinerwoldKobelco SK210lc + 2x Bergmann rupsdumpers voor Vos uit Ruinerwold