Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX255LC-5 voor Pennings Rosmalen

Publicatiedatum: 14-10-2015 07:20
Na een geslaagde demo heeft F.A. Pennings Aannemingsbedrijf B.V. uit Rosmalen besloten bij Staad een Doosan DX255LC-5 rupsgraafmachine aan te schaffen.
Doosan DX255LC-5Doosan DX255LC-5

De machine is onlangs in gebruik genomen op een groot werk in Oeffelt. Doorslag gevende punten voor de aanschaf waren de zuinige en krachtige 6-cilinder Doosan Tier 4 Final EGR + SCR (Adblue) motor, de service Staad en ervaringen van andere gebruikers. De machine werd door Staad BV op klantwens voorzien van Trimble 3D GPS, hijsoog op lepelsteel, stoot strip op contragewicht, 27MC, extra werklampen, treeplanken en overdruk cabine. Om de machinist werk uit handen te nemen is de machine voorzien van Groeneveld centrale vetsmering. Marlomar tekende voor het voor het strakke spuitwerk.

Aannemingsbedrijf F.A. Pennings B.V. voert zijn werkzaamheden uit voor overheidsinstanties, voor particulieren en in onderaanneming. De projecten worden zorgvuldig geselecteerd op locatie, aard en inpassing.

www.staad-groep.nl
www.fapennings.nl

Doosan DX 255 LC-5 rupsgraafmachine voor Pennings uit RosmalenDoosan DX 255 LC-5 rupsgraafmachine voor Pennings uit Rosmalen