Communicatie software Groen, Grond en Infra

2x Bergmann rupsdumper voor Beukema Onderdendam

Publicatiedatum: 19-10-2015 12:45
Beukema Grondwerken BV uit Onderdendam heeft via de vestiging van Hans van Driel in Ommen twee Bergmann 4010 rupsdumpers in gebruik genomen. In de video ziet u vanuit een uniek perspectief de Bergmann rupsdumpers in optima forma.
Bergmann rupsdumperBergmann rupsdumper

Beukema zegt over de recente ervaringen met de Bergmann rupsdumpers het volgende: “De eerste ervaringen met dit nieuwe type rupsdumper zijn uitstekend! De afgelopen periode hebben we ze uitgeprobeerd bij het aanleggen van natuurvriendelijke oevers en de machinisten zijn vol lof. De “Twins” zijn snel en wendbaar en de capaciteit per uur is hoog. Ook de opdrachtgever is zeer tevreden. Wij hopen met deze Bergmann rupsdumpers een goede aanvulling te hebben gedaan op ons machinepark. Wij denken dat we een goede keuze hebben gemaakt.”

De nieuwste generatie Bergmann rupsdumpers zijn serieuze Duitse krachtpatsers die meer en meer aan terrein winnen. De kracht, de productiviteit, de souplesse en het comfort zijn kenmerkend voor deze Bergmann rupsdumpers. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers of kijk op onze website voor alle specificaties.

Beukema Grondwerken BV is een gerenommeerde firma in het noorden van Nederland. In 1979 begon Beukema met een kleine trekker en een hooipers, langzamerhand groeide dit uit tot een middelgrootbedrijf die zich steeds meer bezighield met het aannemen van grond- en baggerwerken. Ook het verhuren van verschillende graafmachines zowel klein als groot met lange of korte gieken hoorde daarbij.
 

www.kemp-groep.nl
www.beukemabv.nl

2 Bergmann rupsdumpers voor Beukema uit Onderdendam2 Bergmann rupsdumpers voor Beukema uit Onderdendam