Communicatie software Groen, Grond en Infra

Case CX250D rupsgraafmachine voor Den Bakker Hellevoetsluis

Publicatiedatum: 29-10-2015 12:10
A. den Bakker & Zn. B.V. uit Hellevoetsluis heeft onlangs een door Troost Machinehandel B.V. nieuw geleverde Case CX250D hydraulische graafmachine in gebruik genomen.
Case CX250DCase CX250D

Na uitvoerige demonstraties van meerdere merken is de keuze gevallen op de nieuwe Case CX250D. De machine ligt zeer goed in de hand waardoor hij uitstekend afwerkt en is daarbij zuinig in brandstofverbruik. Daarnaast heeft  het klantgericht meedenken en de goede service van  Troost Machinehandel  de doorslag gegeven voor deze keuze. Af fabriek is de Case CX250D uitgerust met een Stage 4 motor voorzien van onderhoudsvrije katalysator en Ad-Blue systeem waardoor geen roetfilter meer nodig is. Door deze techniek valt de machine binnen de MIA/VAMIL regeling wat flinke fiscale voordelen met zich mee brengt. Daarnaast is de machine af-fabriek voorzien hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 243 l/min van 900mm rupsplaten, sloop-sorteerfunctie proportioneel bediend op de joysticks en elektrisch instelbaar, aparte lekleiding, slangbreukbeveiligingen, lange lepelsteel van 3,5 m, ROPS-FOPS-cabine, 2 camera’s,  vernieuwde luchtgeveerde stoel, automatisch naar stationair en automatische motor uitschakeling na instelbare tijd en.

Op wensen van Den Bakker en de machinist Chris is de nieuwe Case door Troost Techniek B.V. specifiek uitgerust met overdruksysteem, centraal smeersysteem, opklapbare treeplanken links en rechts met sloten, LED lampen, een extra camera op de lepelsteel i.v.m. loswerkzaamheden van schepen, 27MC-bakje en tot slot is er een slotenbak van 1850 liter meegeleverd.

Den Bakker is een echt familiebedrijf wat in 1948 is gestart door Dhr. Den Bakker Sr. indertijd als agrarisch loonbedrijf waarbij in het begin veelal gebruik werd gemaakt van paarden, later kwam de eerste tractor om het werk te verrichten. In 1989 is het loonbedrijf A. den Bakker en Zn. overgenomen door de zoon J.A.A. den Bakker (de huidige directeur) en voortgezet onder de naam A. de Bakker en Zn. B.V.  Door uitbreidingen van werkzaamheden in de milieu sector is werkmaatschappij Den Bakker Milieu B.V. opgericht welke voornamelijk in de milieutechnologie actief is.

www.denbakker.nl

Case CX 250 D rupsgraafmachine voor A. den Bakker & Zn. B.V. uit  Hellevoetsluis  Case CX 250 D rupsgraafmachine voor A. den Bakker & Zn. B.V. uit Hellevoetsluis