Communicatie software Groen, Grond en Infra

Knikmops 180 voor Koning Heerhugowaard

Publicatiedatum: 03-11-2015 12:25
Stratenmakersbedrijf Koning uit Heerhugowaard heeft onlangs zijn Knikmops 90 ingeruild op de Knikmops 180. Een grote stap of een logisch gevolg? De stratenmakers branche is de laatste jaren hard ontwikkeld en er hebben grote veranderingen plaats gevonden. Zo ondervond ook Martijn Koning uit Heerhugowaard, eigenaar van het gelijknamige bedrijf.
Knikmops 180Knikmops 180

Al enige tijd ondervond Martijn Koning dat hij capaciteit te kort kwam met zijn Knikmops 90, daardoor kwam de overweging om eens op een andere machine uit te gaan. Aangezien het gamma van de Knikmops ook de laatste jaren flink is gegroeid stootte Martijn Koning al snel op de Knikmops 180. Deze machine heeft een groot hefcapaciteit, en is toch nog vlot op de aanhanger te vervoeren vanwege zijn relatief laag eigen gewicht ( 1800 kg ). Samen met zijn leverancier ( De Schans BV ) stelde hij zijn ideale machine samen; gemonteerd op brede banden 31 x 15,5 -15, neerklapbare beugel, bediening op joystick, led werklampen, elektrisch inschakelbare zweefstand en nog een extra set contragewichten.  Door een ruime keuze van aanbouwdelen staat Martijn de Koning komende jaren weer gesteld.

De Schans BV ondervond de laatste jaren dat zij niet snel adequate service konden verlenen voor de regio Noord Holland, en dat dit nog al eens puntje van kritiek was van de Knikmops gebruikers. Op de open dagen van  2 en 3 oktober 2015 hebben zij Hans Zijp Reparatie Grondverzetmachines geïntroduceerd als steunpunt voor Noordwest Nederland voor onderhoud, verhuur en reparaties van de Knikmops.

www.deschansbv.nl

Knikmops 180 Bestratingsmachine voor Martijn Koning uit HeerhugowaardKnikmops 180 Bestratingsmachine voor Martijn Koning uit Heerhugowaard