Communicatie software Groen, Grond en Infra

Martijn van Boxtel winnaar Matexpo Iphone 6

Publicatiedatum: 06-11-2015 10:30
Martijn van Boxtel van H.A. van Boxtel en Zonen B.V. uit Heeswijk Dinther is met zijn nieuwe Iphone 6 de gelukkige winnaar van onze Matexpo Wedstrijd. Matexpo en Entreeding.com wensen Martijn veel plezier met de chique Smartphone.
Martijn van BoxtelMartijn van Boxtel

Van de velen die zich via Entreeding.com geregistreerd hadden voor een toegangskaart van de recent gehouden Matexpo in Kortrijk (BE), heeft Martijn van Boxtel een nieuwe Iphone 6 gewonnen. Martijn is het dagelijks leven werkzaam bij het familiebedrijf Van Boxtel groep.

Grootvader Hein van Boxtel legde in 1938 ‘met paard en wagen’ het fundament onder wat Van Boxtel Groep nu is. Zijn zonen Christ, Harry en Jo bouwden met vereende krachten verder. De derde generatie Otmar, Martijn en Hein geeft inmiddels leiding aan een modern, professioneel en klantgericht familiebedrijf. Dagelijks is een team van zo’n 30 medewerkers deskundig en vakbekwaam aan de slag in de diverse disciplines: transport, grond- en sloopwerk, containerverhuur, recycling en zand- en grindhandel.

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers.

www.matexpo.com/nl
www.entreeding.com

Martijn van Boxtel de gelukkige winnaar van de Matexpo Iphone 6Martijn van Boxtel de gelukkige winnaar van de Matexpo Iphone 6