Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 150W voor Van Garderen Amerongen

Publicatiedatum: 10-11-2015 08:45
Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf van Garderen uit Amerongen heeft onlangs via Hans van Driel in Tiel een Atlas 150W mobiele graafmachine in gebruik genomen.
Atlas 150WAtlas 150W

Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf van Garderen verhuurt zich hoofdzakelijk aan aannemers voor alle voorkomende werkzaamheden in de GWW-branche maar draait zijn hand ook niet om voor sloopwerkzaamheden en werkzaamheden voor het waterschap. Wilco Peters zegt het volgende over de nieuwe Atlas 150W; “Wij hebben meerdere machines op proef gehad maar het zicht op de werkzaamheden vanuit de 150W is toch echt het beste. Je komt toch al ogen tekort tegenwoordig dus deze cabine in combinatie met een uitgebreid camerapakket is voor mij heel belangrijk.”

De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 kW/130 pk en dankzij een verlaagd toerental (max. 1800 omw/min-1) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Hans van Driel heeft de machine volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant.

www.kemp-groep.nl

Atlas 150 W bandenkraan voor V. Garderen uit AmerongenAtlas 150 W bandenkraan voor V. Garderen uit Amerongen