Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo L60H wiellader voor Harten Ede

Publicatiedatum: 11-11-2015 12:10
Transport & Aannemingsbedrijf van Harten B.V. in Ede kiest voor een Volvo L60H laadschop. Machinist Maarten Oome is blij met de nieuwe Volvo loader.
Volvo L60HVolvo L60H

Bij de aanschaf van een wiellader waren voor de Directie van Van Harten B.V. een aantal punten essentieel: Kwaliteit, service, milieuvriendelijk en een tevreden machinist. “Onze oude wiellader was aan vervanging toe” vertelt Willem van Harten, Directeur, “dus moest er een nieuwe komen.  Naast andere merken hebben we ook Volvo’ s  draaien. We weten dat de kwaliteit top is, de Kuiken service prima is, een Volvo weinig CO2 uitstoot heeft en de voorkeur van machinist Maarten Oome uit ging  naar een Volvo. Dan is de cirkel rond. Herman Ridderikhof, Sales Manager van Kuiken N.V. adviseerde ons om een Volvo wiellader L60H aan te schaffen. Deze machine heeft de juiste gewichtsklasse voor al onze werkzaamheden zoals grond- en straatwerk. En het klopt, het is een perfecte machine voor ons. Hij draait geweldig, heet standaard maar er ontbreekt bijna niets. Maarten kan er beter zelf iets over vertellen”.

En dat wil Maarten graag: “Ik ben zielsblij met mijn nieuwe machine. Hij is zo snel en wendbaar en het comfort is uitermate goed. Gewoon geweldig. Een chique machine. De Volvo CareCab voldoet aan alle ROPS/FOPS eisen, is van alle gemakken voorzien zoals de ISRI lucht geveerde en verwarmde bestuurdersstoel en heeft  heel veel binnenruimte. Het cabinefilter zorgt voor een goede luchtkwaliteit en de veertien uitblaasopeningen zorgen voor ontwaseming van alle ruiten. En ik geniet in de cabine van de stilte. Dat was ik niet gewend, maar is wel ontzettend prettig. De hele machine voelde trouwens direct goed aan. Ik had er direct een klik mee. De CDC joystickbesturing werkt soepel en functioneel. Door de achteruitkijk camera en de Contronic LCD kleurenmonitor ontgaat me niets en de vele LED lampen laten helder licht schijnen op alle werkzaamheden. Met de viervoudige hydraulische  Faster snelkoppeling is het aan- en afkoppelen in no-time geklaard. De Volvo L60H is in verhouding een lichte machine maar heeft toch meer dan voldoende kracht voor alle grondwerkzaamheden. Dat verbaasde  me in het begin. Zoveel kracht!  Herman heeft ons de juiste machine aangeraden. Ik ben nu bezig met het bouwrijp maken van een terrein aan de Galwin in  Amsterdam. De Volvo L60H laat hier zijn kunsten zien en schuwt, net als ik, het werk niet. Ik stap iedere dag met plezier in deze wiellader en ben dik tevreden”.

Transport- en aannemingsbedrijf van Harten B.V. in Ede, een hecht familiebedrijf, is een speler van formaat in de Nederlandse aannemingswereld. De derde generatie Bart, Ben en Willem van Harten voeren met een 50-tal medewerkers en een modern machinepark projecten in grond-, straat- en sloopwerk, rioleringen en transport vakkundig uit in heel Nederland.

www.vanharten.eu
www.kuiken.nl

Volvo L60 H wiellader voor Transport & Aannemingsbedrijf van Harten B.V. in EdeVolvo L60 H wiellader voor Transport & Aannemingsbedrijf van Harten B.V. in Ede