Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK27SR voor Farwick Enschede

Publicatiedatum: 18-11-2015 07:05
H. Koop B.V. uit De Lutte heeft onlangs een Kobelco SK27SR minigraafmachine geleverd aan Farwick Groenspecialisten uit Enschede.
Kobelco SK27SRKobelco SK27SR

De Kobelco SK27SR is 1.500 mm breed, heeft een vermogen van 22,5 pk en kenmerkt zich door zijn lage onderhoudsinterval en duurzaamheid. De originele Japanse kwaliteit staat garant voor jarenlang probleemloos draaien. De SK27SR is afgeleverd met een sorteergrijper.

Farwick is een allround groenvoorzieningsbedrijf uit Enschede met ca. 40 medewerkers, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Daarnaast zijn zij ook actief binnen de diverse (semi)-overheden zoals waterschappen, provincies, scholen, woningbouwvereningen en defensie. Farwick is gespecialiseerd in o.a.: tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud, daktuinen, zwemvijvers en interieurbeplanting. Daarnaast voert Farwick diverse taken uit in het stedelijk groen en openbare groenvoorziening, onderhoud van landgoederen, bomenonderhoud, maaiwerkzaamheden en gladheidsbestrijding.

H. Koop B.V. uit De Lutte is al meer dan 40 jaar actief in de verkoop en service van machines voor groenonderhoud (tuin-, park-, en golfbaanonderhoud). Zowel in de professionele als particuliere markt. Het assortiment dat aangeboden wordt is groot: merken die door Jean Heybroek worden gevoerd, zoals Toro, ClubCar, Amazone, daarnaast worden ook merken gevoerd zoals Iseki compacttractoren, Trilo, Schouten (STH), Polaris, Husqvarna en Stihl. Naast een complete shop is er ook een uitgebreide werkplaats voor het onderhoud en service van de producten en keuringen. Tevens bieden wij service op locatie.

www.kemp-groep.nl
www.farwick.nl

Kobelco SK 27 SR voor Farwick Groenspecialisten uit EnschedeKobelco SK 27 SR voor Farwick Groenspecialisten uit Enschede