Communicatie software Groen, Grond en Infra

Koudasfalt nu probleemloos 18 maanden stockeren

Publicatiedatum: 19-11-2015 11:55
EASyPHALT®/100, de bekende reactieve koudasfalt van JGS Europe uit Stabroek (BE), heet voortaan eASyPHALT®/PRO. Door verregaande onderzoeksinspanningen, heeft men bij de productie van eASyPHALT®/PRO ervoor gezorgd dat de houdbaarheid van max. 6 maanden is verlengd tot max. 18 maanden. Al jaren sukkelen producenten met de opslagtijd van koudasfalt maar dit behoort nu met eASyPHALT®/PRO tot het verleden.

eASyPHALT® is nu vacuüm verpakt en 18 maanden probleemloos te stockeren

Door vacuümisering van eASyPHALT®/PRO wordt de houdbaarheid bijna verdrievoudigd. Ook de verwerking wordt eenvoudiger doordat er gebruik gemaakt is van milieuvriendelijker toeslagstoffen en dit heeft tot gevolg dat de asfalt soepeler is tijdens verwerking. eASyPHALT®/PRO bevat net als de andere eASyPHALT®-producten géén oplosmiddelen.

De koudasfalt is verkrijgbaar in de korrels 04 en/of 0/8mm.

Deze erg complete lijn eASyPHALT® koudasfalt is voor de wegenbouw en de professionele verwerkers beschikbaar vanaf november 2015.

De producten zijn geschikt voor directe verwerking op de snelwegen met hoge belasting, start- en landingsbanen (tarmac); wegen met gemiddelde belasting, opritten en wandelwegen.

eASyPHALT®/PRO 0/4mm: voor inbouw 2-4cm
eASyPHALT®/PRO 0/8mm: voor inbouw 3-5cm
eASyPHALT®/AQUA 0/8mm: voor inboud 3-5cm bij ZOAB
eASyPHALT®/BASIC 0/5mm: voor tijdelijke inbouw 2-4cm
eASyPHALT®/PRIMER: voor extra (flanken) hechting
 

Meer info over deze producten:

www.jgseurope.com
www.wegenbouw.be/bedrijven/288371/j-g-s-europe/easyphalt

eASyPHALT®/PRO 0/8mm voor inbouw 3-5cm nu 18 maanden houdbaareASyPHALT®/PRO 0/8mm voor inbouw 3-5cm nu 18 maanden houdbaar