Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor De Bruijn Lopik

Publicatiedatum: 23-11-2015 07:30
Loon- & Verhuurbedrijf M. de Bruijn B.V. uit Lopik heeft een Kobelco SK75SR midigraafmachine in ontvangst genomen. De derde Kobelco voor De Bruijn binnen een jaar!
Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

Ook deze nieuwe Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De compact draaiende Kobelco is bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

De Bruijn uit Lopik is een Kemp klant van het eerste uur. Met een programma dat vooral bestaat uit machines die door Kemp zijn geleverd is De Bruijn voornamelijk werkzaam in het gebruikelijke loonwerk. Ook onderaannemen in de GWW-sector is een van de hoofdactiviteiten van De Bruijn. Daarnaast heeft de Bruijn ook een transportafdeling met kipper auto’s. Zo kunnen alle disciplines voor de opdrachtgever onder eigen regie uitgevoerd worden.

www.debruijnlopik.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK75SR voor Loon- en Verhuurbedrijf M. de Bruijn B.V. uit  LopikKobelco SK75SR voor Loon- en Verhuurbedrijf M. de Bruijn B.V. uit Lopik