Communicatie software Groen, Grond en Infra

GeOpus LT, meten en maatvoeren was nog nooit zo eenvoudig

Publicatiedatum: 24-11-2015 11:50
GeOpus bvba uit Tessenderlo (BE) ontwikkelt al meer dan 18 jaar CAD applicaties voor studiebureau, overheid en aannemer. Met de nieuwste GeOpus LT software wil GeOpus inspelen op de behoeften van de maatvoerder, landmeter, topograaf of projectleider binnen de Belgische en Nederlandse bouwsector. GeOpus LT maakt van uw GPS of Total Station een universeel en productief inzetbaar meetinstrument voor het betrouwbaar uitzetten en opmeten van wegen, gebouwen of andere constructies.

Gebruiksvriendelijk en betaalbaar

GeOpus LT is een bijzonder gebruiksvriendelijke en betaalbare BricsCAD of AutoCAD applicatie om uw TPS en/of GPS meetgegevens te verwerken tot complete 2D/3D tekeningen. Verder beschikt u over de diverse functies om uw uitzetwerk voor te bereiden en te controleren tot functies voor het berekenen van volumes. GeOpus LT draait binnen de CAD omgeving en alle functies staan onmiddellijk via een overzichtelijke takenbalk ter beschikking.

Missen is menselijk

GeOpus gaat er steeds van uit dat mensen fouten maken. Fouten worden bijgevolg duidelijk gerapporteerd en/of in de tekening weergegeven. Foutieve terreincoderingen kan u makkelijk verbeteren dankzij de featurecode editor.

Snel en correct volumes berekenen

Het maken van volume berekeningen is in GeOpus LT bijzonder eenvoudig. Het gekleurde terreinmodel geeft u onmiddellijk een duidelijk 3D weergave. Met GeOpus LT kan u volumes tussen 1 of meer terreinmodellen snel en correct berekenen. Met de nieuwste QuickVol functie kan u bovendien stock volumes in één enkele stap berekenen.

LEICA Captivate

Geheel nieuw is ook dat GeOpus LT nu rechtstreeks XML data afkomstig van de nieuwste LEICA Captivate software in één enkele stap leest en verwerkt tot een tekening en daarbij gebruik maakt van uw on-board codelijst. U hoeft bijgevolg geen externe of interne codelijsten meer op elkaar af te stemmen. In de tekening beschikt u dankzij de GeOpus Tooltip bovendien over alle mogelijke punt informatie tot en met de kwaliteit van de meting, reflectorhoogte, foto hyperlinks enz… Gebruiksvriendelijker kan het echt niet.

BricsCAD: Echte keuze

BricsCAD is het perfecte '.dwg' alternatief. De nieuwste BricsCAD v16 biedt u alle vertrouwde .dwg 2D/3D CAD functies in een herkenbare interface en dat alles voor 1/5e van de kosten.
 

www.geopus.eu