Communicatie software Groen, Grond en Infra

Open dagen Hans van Driel in Tiel en Ommen

Publicatiedatum: 25-11-2015 07:50
Op maandag 28 en dinsdag 29 december is het terrein van Hans van Driel aan de Marconistraat 15 in Tiel het toneel voor tal van introducties en noviteiten. Op zaterdag 9 januari organiseert Hans van Driel ook een Open Dag in Ommen.
9 januari Ommen9 januari Ommen

Zo presenteert Hans van Driel bijvoorbeeld de nieuwste generatie Atlas mobiele graafmachines en Kobelco rupsgraafmachines, welke u zelf kunt ervaren op het demoterrein. Daarnaast laat Hans van Driel haar volledige leveringsprogramma met merken als Terex en Bergmann zien. Bent u niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan onze Open Dagen in Tiel dan heeft u zaterdag 9 januari nogmaals een kans om ons te ontmoeten. Op zaterdag 9 januari organiseren wij ook een Open Dag in ons gerenoveerde pand in Ommen. Naast de verdere professionalisering van deze locatie presenteren wij ook in Ommen het volledige leveringsprogramma en kunt u kennismaken met Huur&Stuur B.V., onze succesvolle verhuurafdeling die de laatste noviteiten op verhuurgebied laat zien.

Na de aansluiting bij Royal Reesink N.V. zijn er bij Hans van Driel meerdere stappen gezet. Naast de voor u bekende Hans van Driel gezichten kunt u kennismaken met een nieuwe generatie medewerkers. Ook is het leveringsprogramma verder uitgebreid met Kobelco rupsgraafmachines en Bergmann wiel- en rupsdumpers. Hans van Driel beschikt nu over een programma aan absolute A-merken die elkaar perfect aanvullen. Met deze kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste eisen zijn wij nog beter in staat om iedere klant optimaal te bedienen. De aanpassingen in onze werkplaats in Tiel geven ons de ruimte om optimaal inzetbaar te zijn. Voor het adequaat opbouwen van Atlas spoorwegmachines zijn deze werkplekken nu ideaal ingericht en uitgerust.

Adressen:
Hans van Driel B.V. - Tiel
Marconistraat 15
4004 JM  Tiel
Tel.: +31 (0)344 611 444
info@hansvandriel.nl

Vestiging Ommen
Hans van Driel B.V. - Ommen
Strangeweg 22
7731 GW  Ommen
Tel.: +31 (0)529 452 690
info@hansvandriel.nl

www.hansvandriel.nl

28 en 29 december Open dagen Hans van Driel in Tiel28 en 29 december Open dagen Hans van Driel in Tiel