Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140SRlc rupsgraafmachine voor Kool Wilnis

Publicatiedatum: 01-12-2015 06:35
W. Kool Grondverzet B.V. uit Wilnis heeft een Kobelco SK140SRlc rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK140SRlc is zeer compleet en volledig naar de wensen van Kool uitgerust. Eerder dit jaar nam Wouter Kool al een Kobelco SK260lc met verlengde giek in gebruik en onlangs ook nog een Kobelco SK210lc.
Kobelco SK140SRlcKobelco SK140SRlc

De Kobelco SK140SRlc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Het nieuwe hydraulische systeem en de extra ECO-modus verminderen het brandstofverbruik met 22%. Direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

De nieuwe Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. Achter de stoel is er voldoende ruimte voor een grote koelbox.

Na afronding van zijn opleiding en de aanschaf van een eerste graafmachine is Wouter Kool inmiddels doorgegroeid tot een serieuze speler in de markt met een team van tien vaste medewerkers, een VCA, ISO en BRL 7000 certificaat en een machinepark waar ze trots op mogen zijn. Met veel enthousiasme en inzet klaart Kool zijn klussen of het nu gaat om saneringen, sloopwerken of grondverzet.

www.wkool.nl

Kobelco SK 140 SRlc rupsgraafmachine voor  W. Kool Grondverzet B.V. uit Wilnis Kobelco SK 140 SRlc rupsgraafmachine voor W. Kool Grondverzet B.V. uit Wilnis