Communicatie software Groen, Grond en Infra

Ahlmann introduceert nieuwe Mecalac 12MTX

Publicatiedatum: 10-12-2015 10:50
Tijdens de open dagen op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 december a.s. introduceert Ahlmann Nederland in Ammerzoden de nieuwe Mecalac 12 MTX. De Open Demo Dagen staan dit jaar bol van het nieuws. Zo zal van Ahlmann de nieuwe zwenklader AZ 150f en de vernieuwde AX worden geïntroduceerd.
Mecalac 12MTXMecalac 12MTX

Ahlmann en Mecalac leveren machines die onmisbaar zijn in de moderne aannemerij, in het grondverzet, bij het straatmaken, in het loonwerk en in de industrie.

De Open Demo Dagen staan dit jaar bol van het nieuws. Zo zal van Ahlmann de nieuwe zwenklader AZ 150f en de vernieuwde AX worden geïntroduceerd. Met o.a. de eerder dit jaar voorgestelde Ahlmann zwenklader AZ 95e zal volop gedemonstreerd worden. Van Mecalac staan de nieuwe 12MTX multi-grondverzetmachine (New Generation) en 10MCR rupsgraafmachine in de schijnwerpers en de Mecalac 6 en 8MCR midigraafmachines zullen aan het werk te zien zijn. Al deze nieuwe machines worden aangedreven door moderne Deutz diesel motoren die voldoen aan de stage IIIB/Tier 4i norm. Daarnaast zijn er nog diverse andere Ahlmann knik- en zwenkladers en Mecalac multigrondverzet- en hydraulische graafmachines met een grote diversiteit aan uitrustingsstukken te zien.

Natuurlijk is er ook de nodige aandacht voor de veelzijdige Mecalac GreenJob machines die met veel succes ingezet worden voor het onderhoud van beplanting, bermen en sloten. Alle demonstraties vinden binnen plaats, dus voor het slagen van dit unieke evenement zijn we niet afhankelijk van het weer.


Openingstijden:
vrijdag 11 december van 14.00 tot 19.00 uur,
zaterdag 12 december van 10.00 tot 17.00 uur.
zondag 13 december van 10.00 tot 17.00 uur.

In een ontspannen sfeer kan kennis gemaakt worden met het Ahlmann en Mecalac programma en daarbij passende uitrustingsstukken. Als bezoeker wordt u natuurlijk met Brabantse gastvrijheid ontvangen. Er zal ruimschoots voor de inwendige mens gezorgd worden en er is vermaak voor het hele gezin. Het Ahlmann team begroet u graag op een van de genoemde dagen.

www.ahlmann.nl/evenementen/open-demo-dagen/

Ahlmann introduceert de nieuwe Mecalac 12MTX tijdens haar Open dagenAhlmann introduceert de nieuwe Mecalac 12MTX tijdens haar Open dagen