Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW75 voor B.C.S. Winterswijk Kotten

Publicatiedatum: 14-12-2015 07:15
Onlangs is deze compacte en multifunctionele Terex TW75 mobiele graafmachine afgeleverd aan BCS Loonbedrijf BV uit Winterswijk-Kotten door Sloot Didam, dealer van Hans van Driel.
Terex TW75Terex TW75

BCS heeft voor deze machine gekozen in omdat deze uitstekend geschikt is voor de specifieke werkzaamheden die BCS met deze machine gaat uitvoeren. Deze liggen veelal in de groensector zoals sloten, maaien en berm- en groenonderhoud. De compacte uitvoering in combinatie met de hydraulische verstelgiek en het SMP draaikantelstuk is ideaal bij de werkzaamheden aan de smalle wegen met de talrijke bomen die rondom Winterswijk liggen.

De vernieuwde hydraulica garandeert ook dat alle extra functies feilloos aangestuurd kunnen worden. Alle extra functies zijn dan ook op de machine aanwezig zoals: maaikorffunctie, sorteerfunctie, drukloze retourleiding, extra lekleiding en hamerfunctie. Om de machinist te ontzien is gekozen voor een BEKA automatisch vetsmeersysteem op alle draai- en scharnierpunten aan de bovenwagen, 4 stalen (demonteerbare) spatborden zodat de machine schoon blijft, een klompenrekje en voor de zomerdag een airco. Het SMP draai-kantelstuk wordt proportioneel aangestuurd door twee tuimelschakelaars op de bedieningshendels zodat er niet omgeschakeld hoeft te worden tijdens het werken. Om de stabiliteit van de machine te verbeteren is het ballastblok verzwaard.

BCS is tevreden over deze machine die qua grootte en functionaliteit een aanvulling is aan het huidige machinepark van minigravers tot grote mobiele- en rupskranen. Sloot Didam bv dankt BCS voor het vertrouwen.

www.bcswinterswijk.nl
www.kemp-groep.nl

Terex TW 75 voor B.C.S. Loonbedrijf B.V. uit Winterswijk KottenTerex TW 75 voor B.C.S. Loonbedrijf B.V. uit Winterswijk Kotten