Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hansan nieuwe importeur Solmec overslagmachines

Publicatiedatum: 21-12-2015 09:10
Hansan bouwmachines met vestigingen in Heesch en Staphorst heeft het leveringsprogramma uitgebreid met Solmec overslagmachines.
Solmec 5035 EXPSolmec 5035 EXP

Solmec is een Italiaans familiebedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van mobiele overslagmachines voor met name recycling- en overslag-werkzaamheden. Door de relatieve kleinschalige productie kan Solmec makkelijk inspelen op klant-specifieke wensen en door gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten en recente investering in nieuwe modellen worden nu moderne en efficiënte machines geproduceerd, de meeste van deze machines kunnen ook met elektromotor geleverd worden. Het huidige leveringsprogramma omvat mobiele machines van 12 tot 60 ton, waaronder de volledig elektrisch EXP50ZE , en enkele machines kunnen ook stationair geplaatst worden, meestal met een elektromotor in plaats van een verbrandingsmotor.

Hansan gaat de volledige verkoop en service voor Solmec verzorgen, aanvullend op het huidige leveringsprogramma van LiuGong en completeert daarmee haar leveringsprogramma voor de overslag- en recycling-sector; met overslagkranen, wielladers, rupskranen, schrankladers en heftrucks.

www.hansan.nl
www.entreeding.com/te-koop/hansan-bouwmachines-b-v

Hansan nieuwe importeur Solmec overslagmachinesHansan nieuwe importeur Solmec overslagmachines