Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 35V4 minigraver voor Slob Noordeloos

Publicatiedatum: 29-01-2016 06:55
Aannemings- en verhuurbedrijf Slob Noordeloos BV heeft onlangs via de Kemp Groep een nieuwe IHI 35V4 rupsminigraver in gebruik genomen. De IHI 35V4 vervangt een IHI 35J met ruim 7.500 uur op de teller.
IHI 35V4 IHI 35V4

Deze 3,5 tons binnendraaier met lange lepelsteel van IHI is een stabiele, sterke en vooral compacte machine. De machine is compleet klaargemaakt in de werkplaats van de Kemp Groep. Denk hierbij aan o.a.: extra functies, slangbreukbeveiliging, hydraulische snelwissel met lasthaak en extra werkverlichting.

Aannemings- en verhuurbedrijf Slob Noordeloos is een aannemer en machineverhuurder in de civiele betonbouw. Het bedrijf is opgericht in 1998 en legde zich in eerste instantie toe op de verhuur van shovels. Ook wordt er veel betonwerk in onderaanneming aangenomen en uitgevoerd inclusief het bijbehorende grondwerk en/of montagewerk. Aannemings- en verhuurbedrijf Slob Noordeloos is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan dertig medewerkers en meer dan vijfentwintig machines waaronder roterende verreikers, shovels, tractoren, mobiele graafmachines, mini/midi rupskranen en een spoorkraan.

www.slobnoordeloos.nl
www.kemp-groep.nl

IHI 35 V4 minigraver voor Slob NoordeloosIHI 35 V4 minigraver voor Slob Noordeloos